top
Print side E-mail side 

Country Manager/Franchise Partner

Country Manager DK – Franchisemulighed – Cost Management Forretningsudvikling i etableret konsulentvirksomhed

PeopleCompany søger sammen med TransaktionsKompagniet for Expense Reduction Analysts (ERA) en Country Manager, der via køb af franchiserettigheder bliver ansvarlig i Danmark for at drive og videreudvikle det verdensomspændende koncept som tilbyder virksomheder effektive og varige omkostningsreduktioner. Med erhvervelsen af franchiserettighederne overtager du ansvaret for den eksisterende forretning, der pt. består af 9 selvstændige konsulenter og hvor opgaven over de kommende år er at øge aktivitetsniveauet yderligere.

Din rolle som Country Manager:

Som Country Manager for ERA i Danmark bliver det - i tæt samarbejde med det europæiske hovedkontor - dit ansvar at videreudvikle og udvide det eksisterende team af selvstændige franchisekonsulenter, som tilsammen udgør ERA’s organisation i Danmark.  Planen er at organisationen skal fortsætte med at vækste over de kommende år og det bliver din primære opgave at facilitere dette.  Som en del af dette betyder det også, at du selv kommer til at løse opgaver indenfor ERA’s kerneydelser på basis af din egen kundeportefølje. Men vigtigst er nok den udadvendte og opsøgende rolle, der skal skabe et bredere fundament – dels gennem at få flere konsulenter etableret i Danmark og dels gennem en øget kundetilgang.

Som alle andre i ERA vil du naturligvis gennemgå et solidt introduktionsforløb og oplæringen vil bl.a. finde sted over en periode på hovedkontoret i England, ligesom at du vil kunne trække på de mangeårige erfaringer fra dine Country Manager kollegaer og der vil være støtte fra moderselskabet i form af forskellige værktøjer, programmer og løbende sparring.

Din baggrund og kvalifikationer:

Der kan være mange tilgange til denne opgave. Allervigtigst er, at du har et brændende ønske om at være din egen herre og drive din egen virksomhed. Som Country Manager/Franchisepartner i ERA vil du overtage et eksisterende og velfungerende, grundigt afprøvet internationalt koncept, der igennem de seneste 25 år har vist rigtige gode resultater. Den gennemsnitlige vækst i ERA er på ca. 15% om året.

Din uddannelses- og erhvervsmæssige baggrund er formentligt, at du har en længerevarende uddannelse og en del års erfaring som leder og ansvarlig for en enhed og/eller din egen virksomhed. Typisk vil en baggrund indenfor for indkøb, økonomi, finans eller salg med en eller flere direktørtitler på CV’et være en fordel.

Meget vigtigt er det også, at du har forståelsen af at kunne fungere som leder for andre selvstændige konsulenter, der har tilvalgt ERA som en levevej med en meget stor grad af selvbestemmelse og frihed.

Ligeledes vil der være krav om at der skal investeres et beløb i erhvervelsen af franchiserettighederne.

ERA tilbyder:

Som Country Manager Danmark i ERA får du muligheden for at skabe dig en attraktiv indtjening. Din indtjening sammensættes af flere kilder – deriblandt royalties af den eksisterende forretning, indtægter fra din egen kundeportefølje og forskellige honorarer i forbindelse med at den danske afdeling vokser.

Og markedet er der – og det er vores opfattelse af ERA’s ydelser altid vil være på dagsordenen blandt virksomheder, da optimering af indkøb er et væsentligt konkurrenceparameter for stort set alle virksomheder.

Her får du muligheden for en spændende, selvstændig tilværelse i et internationalt og fagligt meget udviklende miljø med masser af spændende udfordringer af såvel faglig som personlig karakter og gode udviklingsmuligheder for den rette person. Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål omkring muligheden og vilkårene for at overtage franchiserettighederne for ERA i Danmark, er du velkommen til at kontakte Jens Peter Sørensen, TransaktionsKompagniet på telefon 7022 1711/2146 1711 eller via mail jps@transaktionskompagniet.dk. Ansøgning mrk. ”ERA” sendes på e-mail jps@transaktionskompagniet.dk sammen med dit CV. ERA bliver ikke orienteret om din ansøgning uden forudgående aftale.

Om Expense Reduction Analysts:

Expense Reduction Analysts (ERA) er verdens største cost management konsulentfirma.

ERA er en global virksomhed etableret i 1992 og er nu fysisk tilstede i mere end 25 lande med mere end 700 franchisepartnere over hele verden. I Danmark er der 9 franchisepartnere og ligeledes er ERA tilstede i de fleste europæiske lande, herunder i vores nabolande som Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

ERA er et netværk af selvstændige franchisepartnere af forretningsorienterede konsulenter med en senior baggrund, som har besluttet sig for at drive deres egen virksomhed i franchisenetværket ERA.

ERA tilbyder virksomheder en unik forretningsmodel, som vil forbedre virksomhedernes bundlinje gennem en meget attraktiv ”success fee”-model.

Læs mere om ERA på http://en.expensereduction.com/home/ og generelt om at blive franchisetager i ERA her: http://en.expensereduction.com/join-our-team/recruitment/

People Company ApS
Møllevej 11, 1. sal
DK -2990 Nivå 
+45 7022 1711
  

© 2018 People Company ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3