top
Print side E-mail side 

Modeverket søger en Design Manager til Becksöndergaard

DESIGN – FASHION ACCESSORIES - KØBENHAVN

Design Manager – Becksöndergaard

Modeverket søger for Becksöndergaard en ambitiøs Design Manager, som - i en nyoprettet stilling - skal stå i spidsen for det kreative udtryk i de kommende kollektioner fra Becksöndergaard. Du bliver en central person i den fortsatte positive udvikling Becksöndergaard er inde i. 

Med reference til Becksöndergaards CEO – og som medlem af ledergruppen - får du det overordnede ansvar for brandets kreative udtryk med udgangspunkt i brandets DNA. Brandet og kollektionerne skal styrkes yderligere med henblik på at vækste Internationalt.

Du er ansvarlig for kollektionsopbygning i tæt samarbejde med Salg og Produktion. Du får ansvaret for udvikling af 4 årlige kollektioner sammen med det øvrige designteam, som består af 3 erfarne designere og 2 assistenter.

Flere nye produktkategorier er med succes blevet lanceret de sidste år, og du skal sikre fortsat udvikling af eksisterende kategorier og fortsat fornyelse. Du skal have et blik for trends og være god til at se muligheder bl.a. fra inspirationsrejser og trend research. Det forventes, at du selv er aktiv som designer.

Du er uddannet designer og har min. 5-7 års erfaring inden for mode og meget gerne fashion accessories. Du har et godt øje for de nyeste trends kombineret med en stærk kommerciel forståelse. Du er stærk på farver, prints og er ikke bange for at gå nye veje.

Du samarbejder godt med andre designere og på tværs af afdelinger. Du er effektiv, tager hurtige beslutninger uden at gå på kompromis med kvaliteten i dit arbejde og trives i en travl hverdag med en åben, uformel omgangstone. Du er fortrolig i Adobe-pakken – og har gerne et kendskab til Navision. Du er flydende i engelsk.

Du er formentligt i dag ansat i et lignende job inden for fashion og accessories. Dette kunne også være dit første job som Design Manager. Det afgørende er, at du brænder for design og for accessories som kategori, og at du er en ildsjæl.

Du bliver en del af en succesrig, vækstfokuseret og dynamisk virksomhed og kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer med højt til loftet på kontoret på Østerbro. Et job med store udviklingsmuligheder i en velkonsolideret virksomhed i vækst, hvor der er ordnede forhold og en lønpakke, der forhandles på et attraktivt niveau. Tiltrædelse: Snarest muligt.

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning og CV/portfolio til jps@modeverket.dk mærket ”Design Manager”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Peter Sørensen, Modeverket Danmark på telefon +45 2146 1711 eller via mail jps@modeverket.dk. Becksöndergaard bliver ikke orienteret om din ansøgning uden forudgående aftale.

Vi vurderer ansøgninger løbende, så vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt.

Becksöndergaard er førende inden for accessories i Norden og er på 18 markeder Internationalt. Becksöndergaard har 5 egne retail-butikker i Danmark og Tyskland og har shop-i-shops i stormagasiner i Europa i bl.a. Magasin, NK, Åhléns, Stockmann, Printemps mfl. Becksöndergaard har i dag en bred vifte af kategorier såsom tørklæder, tasker, punge, strømper, undertøj, beachwear og en mindre ready-to-wear kollektion. Se mere på www.becksondergaard.com.

Modeverket Danmark beskæftiger sig udelukkende med rekruttering inden for modebranchen. Modeverket har fået stor succes i både Sverige, Norge og siden 2008 også i Danmark. Modeverket har en aktiv kandidatdatabase med mere end 25.500 nordiske brancherelaterede kandidater at trække på. I Danmark har Modeverket har til huse i naturskønne omgivelser i Nivå. Læs mere på www.modeverket.dk.

People Company ApS
Lyngebækgårds Allé 8-10
DK -2990 Nivå 
+45 7022 1711
  

© 2018 People Company ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3