top
Print side E-mail side 

Modeverket søger en Marketing Manager til Becksöndergaard

DESIGN – FASHION ACCESSORIES - KØBENHAVN 
Marketing Manager - Becksöndergaard

Modeverket søger for Becksöndergaard en erfaren, dygtig og ambitiøs Marketing Manager, som skal være ansvarlig for at udvikle og implementere en innovativ marketingstrategi og styrke brandets identitet. Du bliver en central person i den fortsatte positive udvikling Becksöndergaard er inde i.

Med reference til Becksöndergaards CEO – og som medlem af ledergruppen - får du det overordnede marketingansvar. Sammen med det øvrige marketingteam bliver du en vigtig brand ambassadør og ansvarlig for marketingstrategi og eksekvering.

Brandet skal styrkes yderligere med henblik på at vækste Internationalt. Du bliver ansvarlig for at udvikle og implementere en innovativ, digital marketing strategi og styrke brandets identitet, herunder at sikre den røde tråd i al kommunikation og det visuelle udtryk på tværs af alle kanaler. Du har det overordnede ansvar for kampagneårsplan og budget. Du arbejder analytisk og med KPI'er på digitale aktiviteter m.v.

I tæt samarbejde med PR & Influencer Manageren skal du sikre rette kampagner og kreativt content på tværs kanaler. Du skal arbejde med udvikling af 360 graders marketing og consumer experience samt aktiviteter med fokus på digital markedsføring.

Du har min. 5 års erfaring i en Marketing Manager rolle el. lign. Du forstår langsigtet brand building kombineret med et kommercielt mindset Du er visuel stærk og kreativt tænkende, digital entreprenør med flair for at tænke ”out of the box”. Du er analytisk begavet og strategisk tænkende, men også en do’er, der ikke er bange for at være hands-on. Du arbejder struktureret og uden at gå på kompromis med kvaliteten i dit arbejde og trives i en travl hverdag og et uformelt miljø. Du er en dygtig, motiverende leder. Du er flydende i engelsk.

Du er formentligt allerede i dag ansat i et lignende job indenfor fashion eller i et Marketing/SoMebureau. Det afgørende er, at du tænker digitalt og er passioneret omkring mode, branding, visuelt udtryk og SoMe samt har en stærk forståelse for og erfaring med styrkelse af brands.

Du bliver en del af en succesrig, vækstfokuseret og dynamisk virksomhed og kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer med højt til loftet på kontoret på Østerbro. Et job med store udviklingsmuligheder i en velkonsolideret virksomhed i vækst, hvor der er ordnede forhold og en lønpakke, der forhandles på et attraktivt niveau. Tiltrædelse: Snarest muligt.

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning og CV/portfolio til jps@modeverket.dk mærket ”Marketing Manager”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Peter Sørensen, Modeverket Danmark på telefon +45 2146 1711 eller via mail jps@modeverket.dk. Becksöndergaard bliver ikke orienteret om din ansøgning uden forudgående aftale.

Vi vurderer ansøgninger løbende, så vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt.

Becksöndergaard er førende inden for accessories i Norden og er på 18 markeder Internationalt. Becksöndergaard har 5 egne retail-butikker i Danmark og Tyskland og har shop-i-shops i stormagasiner i Europa i bl.a. Magasin, NK, Åhléns, Stockmann, Printemps m.fl. Becksöndergaard har i dag en bred vifte af kategorier såsom tørklæder, tasker, punge, strømper, undertøj, beachwear og en mindre ready-to-wear kollektion. Se mere på www.becksondergaard.com.

Modeverket Danmark beskæftiger sig udelukkende med rekruttering inden for modebranchen. Modeverket har fået stor succes i både Sverige, Norge og siden 2008 også i Danmark. Modeverket har en aktiv kandidatdatabase med mere end 25.500 nordiske brancherelaterede kandidater at trække på. I Danmark har Modeverket har til huse i naturskønne omgivelser i Nivå. Læs mere på www.modeverket.dk.

People Company ApS
Lyngebækgårds Allé 8-10
DK -2990 Nivå 
+45 7022 1711
  

© 2018 People Company ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3