top
Print side E-mail side 

Referencer

HER ER HVAD NOGLE AF KUNDERNE SIGER OM PEOPLECOMPANY.

KundeKontaktpersonOpgaverReferencens kommentarer
Adm. Direktør Christian Bang SøndergaardRekruttering"Jeg har stor fornøjelse af mit samarbejde med Jens Peter. Hans baggrund, som både rummer kommercielle og HR lederstillinger på flere niveauer gør, at han kan sparre om alt fra ildebrandsslukning til beslutninger på den lange bane. Jens Peter er desuden et empatisk menneske, der forstår problemstillinger til bunds. Han brænder for mennesker, har sans for forretninger og ser tit den utraditionelle løsning på en udfordring. En bedre eksterne HR partner fås ganske enkelt ikke "
 Divisionsdirektør Jens SchrøderOrganisationsudvikling, ledergruppeudvikling, ledersparring, integration af virksomhedsopkøb, rekruttering”Jens Peter har hjulpet os med en del organisatoriske opgaver af forskellig art igennem en længere årrække. Senest den meget store integrationsopgave omkring HedeDanmarks opkøb af flere store virksomheder i 2012 – især skal nævnes Skælskør Anlægsgartnere A/S med ca. 300 medarbejdere.”
Adm. Direktør
Klaus Andersen
Organisationsudvikling
QHSE Director Vinnie Sunke Heimann
Afd. Chef Anne-Mette Bach Stensballe
Organisationsudvikling, ledergruppeudvikling, teambuildingVi har arbejdet sammen med Jens Peter i forbindelse med en organisationsændring, hvor hans rådgivning gav os overblik og struktur på vores organisation og vores samarbejde.
Jens Peter er en særdeles positiv og ”nede på jorden” person med en evne til både at tænke i såvel strategiske baner, som at sætte sig ind i lavpraktiske problemstillinger. Det har for os betydet at en spændende læringsproces gik i den rigtige retning med de rigtige resultater.
Vi vil helt sikkert sparre med Jens Peter igen.
Salgs- og Marketingdirektør
Jesper Wagner
Assesments, HR-rådgivning
Senior Business Director
Morten Østergaard
Organisationsudvikling Nets har samarbejdet med People Company i forbindelse med forandringsledelse og implementering af ny organisations og rapporteringsstruktur.Et samarbejde der lykkedes på en rigtig god måde, hvor både ledelse og medarbejdere følte sig kompetent hjulpet af People Company.
Adm. Direktør
Torben Lindholm
Rekruttering, ledergruppeudvikling, teambuilding”RN har benyttet People Company til rekruttering af nøglemedarbejdere ved flere lejligheder med stor succes. Processen har været god, professionel og terrængående, med et godt resultat i alle tilfælde. Derudover har jeg inddraget PC i forskellige teambuilding events, hvor hovedformålet har været formidling af fælles rammer og mål og hvordan vi i ledelsen formår at kaskadere det ned i organisationen. Det har foregået på en inddragende, uhøjtidelig og opbyggende måde med højt til loftet.”
Adm. Direktør
Lars Mouritsen
Organisationsudvikling, rekruttering, bestyrelsesarbejde"Ordentlig, grundig, ihærdig, ordholdende og i stand til at sætte sig ind i vores udfordringer"
Adm. Direktør
Klaus Groth Larsen
Teambuilding
Afd. Leder
Ulla Skjærbæk Johansen
OrganisationsudviklingVi søgte et værktøj, som kunne bidrage til, at vi fik sat ord og handling på vores mission, mål og handlinger i vores virksomhedsplan. Dialogging er et godt og håndgribeligt værktøj, som via dialogen og spillet, hjalp os til, at tale om det, der får vores

People Company ApS
Lyngebækgårds Allé 8-10
DK -2990 Nivå 
+45 7022 1711
  

© 2021 People Company ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3